Omschrijving
 • Omschrijving

  Wij mogen u deze keer het zeer bekende Klompekot te koop aanbieden. Dit café met een jarenlange geschiedenis zal bij velen van ons bekend staan als tussenstop tijdens een mooie fietstocht door de zak van Zuid Beveland. Nog steeds is ’t Klompekot een zeer gewilde rustplaats van de vele fietsers die hier passeren.

  Sinds de uitbaters hier ook een originele Thaise keuken hebben geïntroduceerd is de aantrekkingskracht van het voormalige café alleen maar nog beter geworden. Er is een compacte keuken voorzien van goeie apparatuur waar met 1 kok een flinke hoeveelheid gasten kunnen worden voorzien. Bijna alle apparatuur is in 2018 nieuw aangeschaft.
  Op het ruime terras staat een buitenbar die doet denken aan een après-ski bar. Hier is een eigen tapinstallatie, geluidsinstallatie en alles wat verder nodig is om het iedereen naar de zin te maken.

  Bijna alle apparatuur is in 2018 nieuw aangeschaft. Op het ruime terras staat een buitenbar die doet denken aan een après-ski bar. Hier is een eigen tapinstallatie,
  geluidsinstallatie en alles wat verder nodig is om het iedereen naar de zin te maken.

  Zeer goed bekendstaand eetcafé
  Ieder concept is hier mogelijk
  Bedrijf dat met weinig personeel is te exploiteren
  Bovenwoning met moderne badkamer
  Ligt aan een doorgaande fietsroute
  Zowel een binnen, als een buitenbar.

  Boven op de eerste verdieping is een appartement met woonkamer, een nieuwe badkamer met moderne inrichting, voorzien van badmeubel, toilet en douche.
  Er is verder 1 slaapkamer.

  Het restaurant biedt plaats aan circa 34 stoelen en een paar bankjes. Rond de bar staan 12 krukken. Op het terras staan 6 krukken aan de buitenbar, 2 statafels met 6 krukken en 22 tafels met 60 stoelen. De buitenbar kan worden afgesloten met metalen rolgordijnen. De 4 grote parasols zijn in eigendom en zitten in de koop van de inventaris.

Details Zaak
 • Zitplaatsen Binnen
  46
 • Zitplaatsen Terras
  80
Details Woning
 • Oppervlakte Woning
  100
Extra
 • Reden Stopzetting
  Pensioen
 • Beschikbaar Vanaf
  2022-07-15
Locatie
 • Er zijn nog geen reacties.
 • Voeg een review
  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]